Πρόσφατα Νέα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδης, θα απευθύνει χαιρετισμό στην εναρκτήρια τελετή του 23ου Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων, στο αμφιθέατρο του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου. Την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, στις 7.00 το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδης θα εμφανιστεί στην εκπομπή

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ή ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ;»

Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2010

«Το πραγματικό δίλημμα που απαντά στις ανάγκες της Κεντρικής Μακεδονίας, είναι το εξής: Θέλουμε Περιφερειάρχη που διεκδικεί ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα είναι στην κυβέρνηση ή κυβερνητικό εκπρόσωπο;». Αυτό επισήμανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του «Δύναμη για την Περιφέρεια Κ. Μακ

διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2010

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα ασκήσει τα εκλογικά του καθήκοντα στις 10.30 το πρωί, στο 812ο Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης (88ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, Ζαμπελίου 2-4).

διαβάστε περισσότερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ

Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2010

Επιστολή στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Στράτο Γρομπανόπουλο σχετικά με τη συμμετοχή και την παρουσία της ΟΝΝΕΔ στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», έστειλε ο υπ. Περιφερειάρχης Π. Ψωμιάδης. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ για την υποστήριξη τους στον αγώνα π

διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010

Ο κ. Παπανδρέου μας «τίμησε» με την «κριτική» του, αλλά δεν μας τίμησε όταν εμείς τον καλέσαμε να επισκεφθεί τη Νομαρχία μας για να ενημερωθεί από κοντά για όλα τα θέματα –ούτε ήρθε κανείς Υπουργός αν και τους καλέσαμε. Δυστυχώς, δεν τίμησε ούτε το λαό της Θεσσαλονίκης, στερώντας κονδύλια που είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση βασικών προβλημάτων όπως η σχολική στέγη. Γι’ αυτό και για το 20

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous