Πρόσφατα Νέα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ

Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010

Επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Ραγκούση και στην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκα Κατσέλη έστειλε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης σχετικά με το ενδεχόμενο απολύσεων εργαζομένων εν όψει της εφαρμογής της Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Καλλικράτης), αλλά και στην αναδιάρθρωση που επιχειρείται σε Δήμους, Περιφέρειες, Δη

διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, στις 3.00 το μεσημέρι, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδης, θα δώσει συνέντευξη στην εκπομπή της Γεωργίας Σαδανά, στον τηλεοπτικό σταθμό Europe One.

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010

Σχετικά με δηλώσεις υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου για τους συμβασιούχους και τα τεχνικά έργα, ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Δεν ξέρω από πού ορμώμενος ο κ. Τσαμασλής είπε ανακρίβειες. Πιθανόν να παρασύρθηκε. Διότι τα παιδιά των stage και οι συμβασιούχοι, πληρώνονται ορισμένα από τον ΟΑΕΔ και ορισμένα από άλλον κωδικό. Εξάλλου, όλε

διαβάστε περισσότερα

Επιστολή του Νομάρχη Π. Ψωμιάδη στον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ. Χρυσοχοϊδη για τη ΔΕΘ (4/11/2010)

Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010

Επιστολή στον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ. Χρυσοχοΐδη έστειλε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης σχετικά με την κατασκευή του νέου εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ στη Σίνδο και της ανάπλασης του υφισταμένου χώρου της ΔΕΘ. Στην επιστολή του ο Νομάρχης Π. Ψωμιάδης υπογραμμίζει την ανάγκη επίσπευσης του χρονοδιαγράμματος μελέτης, δημοπράτησης και κατασκευής του ν

διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα ασκήσει τα εκλογικά του καθήκοντα στις 10.30 το πρωί, στο 812ο Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης (88ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, Ζαμπελίου 2-4, περιοχή Δελφών με Μαρτίου).

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous