Πρόσφατα Νέα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΔ

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

08.jpg

Σχολιάζοντας την αναβολή της διαδικασίας για την εκλογή του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Ψυχραιμία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ενότητα. Ξυπνήστε συναγωνιστές. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας».

 

 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

01.jpg

Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του επόμενου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις 22 Νοεμβρίου, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Καθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς προεκλογικής περιόδου κράτησα ίσες αποστάσεις από όλους τους υποψηφίους, παρά τις προσπάθειες που έγιναν ώστε να με κατατάξουν στο ένα ή στο άλλο στρατόπεδο...

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

02.jpg

Σεβασμιότατε,

 Η Χάρις του Αγίου Πνεύματος και η σοφή απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος επεφύλαξαν στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών τύχη αγαθή, την ανάληψη του πηδαλίου της από ένα διαπρεπή εκκλησιαστικό άντρα, ένα άξιο τέκνο του μακαριστού Δεσπότη Θεσσαλονίκης κυρού Παντελεήμονα, γνωστό σε όλους μας στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας για τη σύνεση, τη σωφροσύνη, το ήθος και την εντιμότητα του... 

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

08.jpg

«Αυτές τις ώρες του πόνου για το φίλο γαλλικό λαό απαιτείται η στήριξη και η αλληλεγγύη ολόκληρου του πολιτισμένου κόσμου. Ο πόλεμος είναι πλέον στην αυλή της Ευρώπης. Και απαιτείται από τις ευρωπαϊκές ηγεσίες έστω και τώρα, την ύστατη ώρα, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να νικήσουν το φόβο, που πλανάται πλέον απειλητικά πάνω από την ήπειρο μας. Γιατί πλέον κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος». 

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

05.jpg

«Η Ελλάδα έχασε ένα από τα πιο φωτεινά μυαλά της. Ο Γιάννης Κακουλίδης, άνθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών, με πλούσια πολιτική δράση, αφήνει πίσω του ως πολύτιμη παρακαταθήκη την ευγένεια, το ήθος, την αξιοπρέπεια και τη σεμνότητα του, χαρακτηριστικά ενός μεγάλου ανδρός που υπηρέτησε πιστά τον τόπο μας και τον πολιτισμό του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του, ας είναι αναπαυμένη η ψυχή του». 

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous