Πρόσφατα Νέα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ, ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010

Την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ» (αίθουσα Αμφιτρύων 2), με θέμα την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, 14 Νοεμβρίου.

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2010

Σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Π.Ψωμιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν με αυτό το μεγάλο εντυπωσιακό ποσοστό όπως αποτυπώθηκε από δημοσιογράφους και πολιτικούς. Ο λαός ψηφίζει πάντοτε σοφά. Αυτόν τον λαό δεν τον πρόδωσα και δεν θα τον προδώσω ποτέ. Δώσαμε μια σκληρή μάχη απέναν

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ…»

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2010

«Ο πανικός έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που ενοχοποιούνται μέχρι και τα τρόφιμα που προορίζονται για τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους…. Ο κ. Μπόλαρης και το επιτελείο τους στις Σέρρες επέλεξε να ρίξει στη μάχη των εντυπώσεων, την πρωτοφανή στα χρονικά κατηγορία, πως επηρεάζουμε τη κρίση των ψηφοφόρων κολλώντας αυτοκόλλητα με το λογότυπο του συνδυασμού μας στα τροφεία των συνεργατών μας. Η

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΤΕΛΟΣ!»

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2010

Σχολιάζοντας τις αναφορές που ακολούθησαν την δήλωση του, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, τόνισε τα εξής : «Κύκλοι του δημοσιογραφικού χώρου έσπευσαν να παρερμηνεύσουν για ακόμη μία φορά τα λόγια μου. Ορισμένοι θέλουν να βλέπουν προβλήματα που δεν υπάρχουν μέσα στην ΝΔ. Σήμερα είναι ημέρα εκλογών. Το λόγο έχει ο λαός. Στηρίζουμε Σ

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ»

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2010

Στο 812ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης άσκησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδης, το εκλογικό του δικαίωμα. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πρέπει να πάψουν κάποιοι να αποπροσανατολίζουν τον ελληνικό λαό. Να προβάλουμε το ανθρώπινο αυτοδιοικητικό πρόσωπο και όχι το κομματικό. Τα προβλήματα της καθημερινότητας, τα προβλήματα της νεολαίας δεν μπορούν ν

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous