Πρόσφατα Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

  Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Π. Ψωμιάδης» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μέσα στον πανικό του το «Μέτωπο Λάσπης», φαίνεται ότι βρήκε το σωτήρα του στο πρόσωπο του δημάρχου Συκεών κ. Δανιηλίδη. Ο εν λόγω κύριος περιφέρεται από χθες στα κανάλια της Κεντρικής Μακεδονίας και προσπαθεί με αθλιότητες να επηρεάσει την κρίση των πολιτών

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ…»

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδης, απάντησε και στις δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έγιναν λίγη ώρα νωρίτερα. Συγκεκριμένα για την ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ, το ΠΕΠ ή άλλα ευρωπαϊκά προγράμματα, σημείωσε ότι από το 2004 η Νομαρχία Θεσσαλονίκης απορρόφησε 39 προγράμματα, ποσού 11 εκατομμυρίων ευρώ. «Επίσης», σημείωσε, «έχουν ε

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ»

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Για την επόμενη ημέρα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Π. Ψωμιάδης, παρόντος του υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης που στηρίχθηκε από το ΛΑΟΣ, Μάκη Στεργίου, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης. Στην ομιλία του, ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής αποτέλεσε πρόκριμα νίκης, διεκδίκησης και

διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδης, θα επισκεφθεί την ΕΛΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης Σίνδος).

διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ»

Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010

Από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Π. Ψωμιάδης» ανακοινώνονται τα εξής: «Κανένα πανώ του συνδυασμού μας ούτε γιγαντοαφίσα δεν αναρτήθηκε στις Σέρρες ή σε άλλη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Από την πρώτη στιγμή της προκήρυξης των εκλογών εφαρμόσαμε τον εκλογικό νόμο χωρίς παρεκκλίσεις. Όλα τα υπόλοιπα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικ

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous