Πρόσφατα Νέα

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Π.Ψωμιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με ήθος και αξιοπρέπεια αντιμετωπίσαμε την τελευταία εβδομάδα τον αντίπαλό μας. Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε έτοιμοι. Η Μακεδονία χρειάζεται έναν Περιφερειάρχη διεκδικητή και όχι εκπρόσωπο της κυβέρνησης και του μνημονίου». {youtube}mtwC6h-mLHA{/youtube}

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Εδώ και χρόνια ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βρίσκεται πάντα κοντά στους πολίτες. Το ίδιο θα συμβεί και αύριο, Σάββατο 13 Νοεμβρίου, παραμονή των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής, καθώς ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα υποδέχεται πολίτες, φίλους και συνεργάτες στο γραφείο του στο εκλογικό κέντρο (Βασ. Γεωργίου 16) τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.

διαβάστε περισσότερα

ΤΟ «ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΣΠΗΣ»ΤΟΥ κ. ΜΠΟΛΑΡΗ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ…

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Π. Ψωμιάδης» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο κ. Μπόλαρης και το «Μέτωπο Λάσπης» που εκπροσωπεί είναι φανερό ότι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Ο κιτρινισμός δεν είναι πρόοδος. Εμείς ενώνουμε και δεν διχάζουμε. Τη Δευτέρα, η Κεντρική Μακεδονία μας χρειάζεται όλους. Οι πολίτες μας έκριναν την πρώτη Κυριακ

διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Επιστολή στον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Δ. Ρέππα αλλά και προς τον αρμόδιο Τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας, Στ. Καλαφάτη, έστειλε ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ζητώντας την αναστολή του νόμου 3887/2010 και την έναρξη κοινωνικού διαλόγου για το θέμα των αυτοκινητιστών. Το πλήρες κείμενο των επιστολών έχει ως εξής: «Αξιότιμε κ. Υπουργέ, Γνωρίζετ

διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα ασκήσει τα εκλογικά του καθήκοντα στις 10.30 το πρωί, στο 812ο Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης (88ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, Ζαμπελίου 2-4, περιοχή Δελφών με Μαρτίου).

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous