Πρόσφατα Νέα

ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Με αφορμή νέα δημοσιεύματα του Τύπου που κάνουν λόγο για μη αρμονικές σχέσεις του ιδίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απ. Τζιτζικώστα, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Διαβάσαμε σήμερα στον Τύπο της πόλης και νέα δημοσιεύματα για δήθεν διαταραγμένες σχέσεις μου με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απ. Τζιτζικώστα. Σε ό,τι με αφορά, διαψεύδω κάθε υποτιθέμενη πληροφορία.

διαβάστε περισσότερα

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Στην Αθήνα θα βρεθεί αύριο Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με υπουργούς για θέματα που αφορούν στο νομό Θεσσαλονίκης, θα παραβρεθεί στη συνάντηση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους νέους αιρετούς Περιφερειάρχες και Δημάρχους του «Καλλικράτη», καθώς και στη συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με τους εκλεγμένο

διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Επιστολή προς τους δεκατρείς νεοεκλεγέντες Περιφερειάρχες της χώρας με την οποία προτείνει κοινή σύσκεψη με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών Γ. Ραγκούση και Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής να υπάρξει άμεση συνεννόηση και συνεργασία ενόψει της εφαρμογής του Καλλικράτη την 1η Ιανουαρίου 2010. «Προτείνω με ενέργειες του συναδέλφου

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟ ΚΑΙ Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα, 15 Νοεμβρίου 2010, στη 1 το μεσημέρι, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέφθηκε τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο, στο γραφείο του στη Μητρόπολη. Ο κ. Ψωμιάδης ζήτησε από τον κ.κ. Άνθιμο να προσευχηθεί για όλους, εξέφρασε δε την ικανοποίησή του για την πρόθεση του κ. Μπουτάρη να επισκεφθεί τον Παναγιώτατο. «Η Εκκλησία πρέπει

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα η Μακεδονία μίλησε. Σήμερα η Μακεδονία ψήφισε. Ψήφισε Περιφερειάρχη όλων των Μακεδόνων. Σήμερα η Μακεδονία πανηγυρίζει. Σήμερα η Θεσσαλονίκη πανηγυρίζει. Πανηγυρίζει γιατί το φως διέλυσε την ομίχλη. Πανηγυρίζει γιατί η αλήθεια, το ήθος, η αξιοπρέπεια νίκησαν το ψέμα, το σκοταδισμό, τη συκοφαντία, την αθλιότητα. Ιδιαίτερα, νίκησαν τη λάσπη, απ’ όπου κι αν προέρχετα

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous