Πρόσφατα Νέα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;»

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Σχετικά με το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που έστησαν οι Σκοπιανοί στο κέντρο της πρωτεύουσας της ΠΓΔΜ, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:   «Για μία ακόμη φορά η σκοπιανή προπαγάνδα προκαλεί χωρίς να πάρει απάντηση. Με ένα θεόρατο ψέμα ύψους 25 μέτρων, επιχειρούν να παραπλανήσουν τη διεθνή κοινή γνώμη σχετικά με την εθνοτική τους προέλευση, προσβάλλοντας εκατομμύρια Έλληνες Μακεδόνες.

διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Για την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011, το πρόγραμμα επισκέψεων του Π. Ψωμιάδη θα είναι το εξής: 8:00 μ.μ.: Θα παραστεί στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Ε.Π.Α. Θεσσαλονίκης, Μοναστηρίου 256 & Γληνού 1. 9:00 μ.μ.: Θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων για την αναβίωση του εθίμου του «Κλήδονα», Ξενοδοχείο «Αστέρια» Πανόραμα

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ»

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο για το ζήτημα που ανέκυψε με το «Μακεδονικό Αναγνωστικό» και την παρουσίασή του στο Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η προκλητική και ανόητη προπαγάνδα των Σκοπίων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Εκμεταλλευόμενοι  την απόλυτη απουσία  του Υπουργείου Εξωτερικών, οι παραχαράκτες της  ιστορίας και οι γνωστοί  Εφιάλτες εντό

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Για την απώλεια του  βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Άγγελου  Τζέκη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την  ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Άγγελου Τζέκη, ενός πραγματικού αγωνιστή, ενός περήφανου, έντιμου και ακέραιου πολιτικού, ενός πολιτικού που δεν προκάλεσε ποτέ, αλλά αντίθετα δίδαξε με το παράδειγμά του, δεν έκανε εκπτώσεις στα πολιτικά του πιστεύω.

διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

    Για την  Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011, το πρόγραμμα επισκέψεων του Π. Ψωμιάδη θα είναι το εξής: 10:30 π.μ.: Ηρώο Λαχανά, όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 98ης επετείου της Μάχης του Λαχανά 7:00 μ.μ.: Κιλκίς, όπου θα συμμετάσχει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Κιλκίς και Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης 8:30 μ.μ.: Παρουσίαση της ποιη

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous