Πρόσφατα Νέα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

08.jpg

«Αυτές τις ώρες του πόνου για το φίλο γαλλικό λαό απαιτείται η στήριξη και η αλληλεγγύη ολόκληρου του πολιτισμένου κόσμου. Ο πόλεμος είναι πλέον στην αυλή της Ευρώπης. Και απαιτείται από τις ευρωπαϊκές ηγεσίες έστω και τώρα, την ύστατη ώρα, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να νικήσουν το φόβο, που πλανάται πλέον απειλητικά πάνω από την ήπειρο μας. Γιατί πλέον κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος». 

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

05.jpg

«Η Ελλάδα έχασε ένα από τα πιο φωτεινά μυαλά της. Ο Γιάννης Κακουλίδης, άνθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών, με πλούσια πολιτική δράση, αφήνει πίσω του ως πολύτιμη παρακαταθήκη την ευγένεια, το ήθος, την αξιοπρέπεια και τη σεμνότητα του, χαρακτηριστικά ενός μεγάλου ανδρός που υπηρέτησε πιστά τον τόπο μας και τον πολιτισμό του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του, ας είναι αναπαυμένη η ψυχή του». 

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ: «Η ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ»

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

08.jpg

Επιστολή στην αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη απέστειλε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης απαντά σε πρόσφατες δηλώσεις της κ. Περιστέρη, υπερασπιζόμενος το έργο της διοίκησης του στην ΠΚΜ σχετικά με τη χρηματοδότηση των ανασκαφών στην Αμφίπολη και τονίζει την ανάγκη αποκατάστασης της αλήθειας. «Είναι γνωστό πως δέχτηκα και δέχομαι πολλά χτυπήματα. Σε θέματα, όμως, που αφορούν την παραγωγή έργου της Διοίκησης μας στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και μετέπειτα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν πρόκειται να σιωπήσω, δε θα δεχτώ την αδικία, θα το υπερασπιστώ και θα το προστατέψω», δήλωσε. 

 Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 Αξιότιμη κ. Περιστέρη,

 Γνωρίζετε πως σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα το σπουδαίο αρχαιολογικό έργο που έχετε φέρει σε πέρας με τους συνεργάτες σας στην Αμφίπολη, καθιστώντας τη επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ»

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

06.jpg

Με αφορμή τις ενδυματολογικές απρέπειες βουλευτών εντός του Κοινοβουλίου, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η εικόνα που παρουσιάζει το ελληνικό Κοινοβούλιο συνάδει με τη γενικότερη εικόνα της χώρας: Η σήψη και η παρακμή σε όλο της το μεγαλείο... 

διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΙΣ 7/11

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015

04.jpg

«Σε σχέση με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ”, υπό τον τίτλο “Βαριά τα 45άρια για τους αδερφούς Ψωμιάδη”, της 7ης Νοεμβρίου 2015, προβαίνουμε καθ’ υποχρέωση στην ακόλουθη, αποκαταστατική της αλήθειας, δήλωση.

Βεβαίως, τέτοιες δηλώσεις είναι περιττές όταν η δημοσιογραφία αποτυπώνει την είδηση όπως οφείλει, δηλαδή πλήρως και άρα και ορθά. Ωστόσο, η συνειδητή μονομέρεια που διέπει, παγίως, δυστυχώς, κάποιους δημοσιογράφους της συγκεκριμένης εφημερίδας και τα δημοσιεύματά τους που μας αφορούν, τους εκτρέπει από την οφειλόμενη τροχιά αλήθειας. Και, ως γνωστόν, αλήθεια είναι η απόδοση του πραγματικού (και όχι βαθύτερου κατ’ ανάγκη) νοήματος και της ουσίας της είδησης...

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous