Πρόσφατα Νέα

«ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ»

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2012

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την οικονομική κρίση και τα εμπορικά καταστήματα, μετά την έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου (ΕΣΘ) που δείχνει πτώση τζίρου σε σχέση με πέρυσι, η οποία ανήλθε κατά μέσο όρο στο 40% κατά τις φετινές χειμερινές εκπτώσεις, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:   «Εμείς, πριν από πέντε χρόνια, προτείναμε για πρώτη φορά τη λειτουργία των εμπορικ

διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012

Επιστολή στον νεοκλεγέντα Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Π. Ψωμιάδη έχει ως εξής:     «Κύριε Πρόεδρε, Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πανάξια εκλογή σας στη θέση του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Σ’ αυτή την τραγική οικονομική συγκυρία για την Πατρίδα μας, προσβλέπουμε στην

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ: «ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Σχετικά με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε για το θέμα των μικρών έργων μέχρι 45.000 ευρώ και τα σχετικά δημοσιεύματα σε μερίδα του Τύπου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:     «Τα τελευταία χρόνια δέχομαι μια πρωτοφανή ενορχηστρωμένη επίθεση κατασυκοφάντησης από σκοτεινά πολιτικο-δημοσιογραφικά κέντρα. Για μία ακόμη φορά αυτά τα κέντρα βρίσκονται σε παροξυσμό. Σειρά έχουν τ

διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ "ΠΑΤΡΙ.Δ.Α."

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ WWW.MEGAPRESS.GR Φίλες και φίλοι, · Στις 29 Νοεμβρίου 2009, μόλις τελείωσαν οι προεδρικές εκλογές της ΝΔ, είχα δηλώσει πως το ταξίδι μου δεν τελειώνει εκεί. Συνεχίζεται! · Απόψε, 29 Φεβρουαρίου, σε ένα δίσεκτο έτος για την Ελλάδα μας, συγκροτούμε ένα εθνικό καταφύγιο απέναντι σε κείνους που επιβουλεύονται την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, την Ελλ

διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ Ν. ΛΥΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.»

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σας προσκαλεί στην ομιλία του στρατηγικού συμβούλου Νίκου Λυγερού με θέμα «Ένα όραμα, μία λύση: ΑΟΖ» στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18.30. Επίσης, στην ίδια εκδήλωση ο Π. Ψωμιάδης θα ανακοινώσει επισήμως την ίδρυση του φορέα «Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.»

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous