Πρόσφατα Νέα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

01.jpg

 

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες αναφορές του κ. Μάκη Βορίδη για τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Τέλη Νοέμβρη και ο κ. Βορίδης νομίζει πως έχουμε Πρωταπριλιά… 

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

01.jpg

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες αναφορές της κυρίας Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2009, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, πως μετά από πολλά χρόνια η κ. Ντόρα Μπακογιάννη είχε το θάρρος και την τόλμη να αγγίξει τα γεγονότα των εκλογών του 2009... 

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΔ

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

08.jpg

Σχολιάζοντας την αναβολή της διαδικασίας για την εκλογή του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Ψυχραιμία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ενότητα. Ξυπνήστε συναγωνιστές. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας».

 

 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

01.jpg

Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του επόμενου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις 22 Νοεμβρίου, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Καθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς προεκλογικής περιόδου κράτησα ίσες αποστάσεις από όλους τους υποψηφίους, παρά τις προσπάθειες που έγιναν ώστε να με κατατάξουν στο ένα ή στο άλλο στρατόπεδο...

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

02.jpg

Σεβασμιότατε,

 Η Χάρις του Αγίου Πνεύματος και η σοφή απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος επεφύλαξαν στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών τύχη αγαθή, την ανάληψη του πηδαλίου της από ένα διαπρεπή εκκλησιαστικό άντρα, ένα άξιο τέκνο του μακαριστού Δεσπότη Θεσσαλονίκης κυρού Παντελεήμονα, γνωστό σε όλους μας στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας για τη σύνεση, τη σωφροσύνη, το ήθος και την εντιμότητα του... 

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous