Πρόσφατα Νέα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012

Επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Της ζητά να κάνει «ένα θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενότητας, προκειμένου να μην ευνοηθούν οι δυνάμεις εκείνες που φέρουν τη μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή του τόπου». «Είναι ιστορική η ευθύνη της ενότητας και βαρύνει όλους τους επικεφαλής των κεντροδεξιών δυνάμεων της χώρας. Ας παραμερίσου

διαβάστε περισσότερα

«ΕΧΩ ΗΣΥΧΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ –ΠΡΟΣΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ»

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012

Σχετικά με την αυριανή εκδίκαση της υπόθεσης των προστίμων στο Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Προσέρχομαι αύριο στο Πενταμελές Εφετείο με την ικανοποίηση της δικαίωσής μου από τον Άρειο Πάγο. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Είμαι βέβαιος πως η αλήθεια θα λάμψει. Προσβλέπω στη Δικαιοσύνη για την τελική μου δικαίωση».    

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Σχετικά με το θέμα της δημιουργίας κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τον Ιούλιο του 2009 σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Χρυσοχοΐδης αφόριζε τη δημιουργία κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών, δηλώνοντας πως δεν θέλει να δυσφημίσει την Ελλάδα. Το Φεβρουάριο του 2010, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα επέμενε πως «τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν απ

διαβάστε περισσότερα

«ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ»

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

Κατέβηκαν από την εξέδρα και παρακολούθησαν την παρέλαση από το δρόμο οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, μετά από συμφωνία μεταξύ τους, ως μια συμβολική κίνηση ένδειξης σεβασμού προς την παρελαύνουσα νεολαία. Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Κάποτε οι 300 πέθαναν για την πατρίδα. Σήμερα, κλώνοι,

διαβάστε περισσότερα

«ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ»

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν το ενδεχόμενο κατάργησης των δύο τελευταίων φυλακίων στο νομό Καστοριάς, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:   «Θέλω να πιστεύω πως θα διαψευστούν άμεσα από τους υπευθύνους οι πληροφορίες που είδαν τις προηγούμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας και θέλουν το Γενικό Επιτελείο Στρατού να προχωρά στην κατάργηση των δύο τελευταίων φυλακίων στο ν

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous