Πρόσφατα Νέα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ Μ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Επιστολή στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης Μάκη Στεργίου έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή δημοσίευμα του πρώτου στην εφημερίδα «Μακεδονία» με τίτλο «Για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη» (http://makis-stergiou.blogspot.com/2012/04/blog-post_24.html).Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Π. Ψωμιάδη έχει ως εξής: «Αγαπητέ Μάκη,Διάβασα το άρθρο σου στην εφημερίδα «Μ

διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Η πρώτη γενική συνέλευση του Δικτύου ΠΑΤΡΙ.Δ.Α συγκαλείται αύριο Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο PortoPalace (26ης Οκτωβρίου 65, Σφαγεία – 2310 504504). Στο πλαίσιο της συνέλευσης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα προτείνει προς συζήτησητα επόμενα βήματα του Δικτύου.

διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;»

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Σχετικά με τα νέα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:     «Είναι αδιανόητο ότι πριν ακόμη γίνουν οι εθνικές εκλογές, νικητής είναι το μνημόνιο και η τρόικα; Δεν μπορεί την ώρα που το κόμμα που έφερε το μνημόνιο και το ΔΝΤ να μοιράζει υποσχέσεις… προστασίας στα χαμηλά εισοδήματα, ενώ είναι ήδη γνωστό τοις πάσι ότι νέ

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ: "ΛΕΦΤΑ ΔΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Εν όψει των εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:   «Η πατρίδα μας ζει την πιο καθοριστική για το μέλλον της εκλογική αναμέτρηση. Οι ευθύνες όλων είναι ιστορικές: από τις ηγεσίες των παρατάξεων μέχρι τους υποψηφίους βουλευτές. Απευθύνω έκκληση στους υποψήφιους και τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων, να σεβαστούν την τραγική οικονομική κατάσταση της π

διαβάστε περισσότερα

"ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ"

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με προτάσεις που δέχτηκε για συμμετοχή του σε ψηφοδέλτια Επικρατείας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απάντησε:   «Είναι αλήθεια ότι δέχθηκα προτάσεις σχεδόν από όλα τα κεντροδεξιά κόμματα για να τεθώ επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας. Παρά τις πιέσεις δεν δέχθηκα τις πραγματικά τιμητικές προτάσεις. Η βουλευτική ασυλία δεν είναι για μένα δέλεαρ. Δεν κρύφτηκα

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous