Πρόσφατα Νέα

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: «ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ»

Δευτέρα, 07 Μαΐου 2012

  Σχετικά με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 16ης Μαΐου 2012, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:     «Μόλις τελείωσαν οι εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία το 2009, ανέλαβα τρεις δεσμεύσεις προς τους φίλους της ΝΔ αλλά και όλους τους πολίτες. v    Ότι θα συνεχίσω να μιλώ για να φτάνει η φωνή του απλού πολίτη στα κέντρα των αποφάσεων. v    Ότι η ΝΔ θα πρέπει να πλησιάσ

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 06 Μαΐου 2012

Στις 8.30 το πρωί, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 401ο Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης (88ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, Ζαμπελίου 2-4, περιοχή Δελφών με Μαρτίου). Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:   «Αύριο η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί, για τους Έλληνες και όχι για τους ξένους. Σίγουρα κάτι νέο γεννιέται στην κοινωνία. Δυστυχώς, όμως, οι πολιτικοί δεν π

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Κυριακή, 06 Μαΐου 2012

Σχετικά με το θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:   «Ήταν μια γυναίκα που έζησε από πολύ κοντά τη σύγχρονη πολιτική ιστορία της πατρίδας μας, που ταυτίστηκε με την οικογένεια και τις ελληνικές αξίες. Σε όλη της τη ζωή υπήρξε υπόδειγμα αγωνιστικότητας ενάντια στο χρόνιο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Μητσοτάκη»

διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Σάββατο, 05 Μαΐου 2012

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2012 ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα ασκήσει τα εκλογικά του καθήκοντα στις 8.30 το πρωί, στο 401ο Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης (αίθ. 4, 88ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, Ζαμπελίου 2-4, περιοχή Δελφών με Μαρτίου).  

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2012

Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του Αντ. Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:   «Οι στιγμές που ζούμε και αυτές που θα ακολουθήσουν την εκλογική αναμέτρηση είναι ιστορικές. Προσωπικά, έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους και έτσι θα συνεχίσω. Χωρίς το λαό και χωρίς ανάπτυξη, καμία πολιτική δεν έχει τύχη. Η ομιλία του Αντ. Σαμαρά σήμερα στη Θεσσαλονίκη

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous