Πρόσφατα Νέα

"ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΦΑΛΜΑ"

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Το γραφείο του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) Αντιπτεράρχου Αντ. Τσαντηράκη επισκέφθηκε σήμερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο κ. Ψωμιάδης συνεχάρη τον Αρχηγό, τους Επιτελείς και τους άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας για την ετοιμότητα που επέδειξαν στην χθεσινή αιφνιδιαστική άσκηση της Αεροπορικής Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης της Π.Α. Στο πλαίσιο της άσκησης, σε χρόνο ρεκόρ πάνω από 20 μαχητ

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…»

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:     «Δυστυχώς ορισμένοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει την ευθύνη τους απέναντι στον ελληνικό λαό και οδηγούν τη χώρα και σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση. Ο λαός είπε όχι στο μνημόνιο, ζήτησε εθνική συνεννόηση αλλά και αλλαγή οικονομικής πολιτικής. Δεν ζήτησε κομματικά παιχνίδια στην πλάτη του. Είναι προτιμότερος έν

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο χώρο της κεντροδεξιάς, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:     «Είναι θετικό το γεγονός, πως η πρόταση μου για επανένωση της κεντροδεξιάς αγκαλιάστηκε τόσο από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας όσο και από κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες, που αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και προτάσσουν το εθνικό συμφέρον. Ρόλος υπάρχει για όλους.

διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΑΜΜΕΝΟ, ΣΥΡΙΖΑ

Τετάρτη, 09 Μαΐου 2012

  Κάν'τε "κλικ" στο παρακάτω link για να "κατεβάσετε" το video: http://www.mediafire.com/?hywt1vpddw77rwj   Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο Π. Ψωμιάδης δήλωσε τα εξής:   Για τον Π. Καμμένο: «Τιμώ το γεγονός ότι είναι σταθερός στις θέσεις του. Όμως δεν μπορεί να λέμε σε όλα όχι. Δεν είμαι βέβαιος για τη μελλοντική πορεία του.»   Για

διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ

Τετάρτη, 09 Μαΐου 2012

  Κάν'τε "κλικ" στο παρακάτω link για να "κατεβάσετε" το video: http://www.mediafire.com/?hywt1vpddw77rwj   Το πλήρες κείμενο της σημερινής συνέντευξης Τύπου του Π. Ψωμιάδη με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις έχει ως εξής:     •        Δε σας κρύβω ότι ακόμη και σήμερα το πρωί είχα πρόταση να τεθώ επικεφαλής σε λίστα επικρατείας, παρ’ όλ’ αυτά όμως θεώρησα χρέος μου να αναλάβω μια πολ

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous