Πρόσφατα Νέα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΚΑΡΟΥ

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

01.jpg

«Η πόλη μας θρηνεί την απώλεια ενός μεγάλου εκκλησιαστικού άντρα, ενός χαρισματικού ανθρώπου  που για δεκαετίες αφιερώθηκε στη διακονία της Ι. Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, προσφέροντας αφειδώς αγάπη και διδάσκοντας με την εργατικότητα, την απλότητα των τρόπων του, την αγνότητα, την τιμιότητα, τη σύνεση, τη σωφροσύνη, το μεγαλείο της ψυχής του...

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΣΙΠΡΑ»

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

08.jpg

Με αφορμή τη ψήφιση του νέου πακέτου προαπαιτούμενων όπου επισφραγίζεται και η πώληση των λεγόμενων «κόκκινων» δανείων, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Μόλις ένας χρόνος πέρασε από την ιστορική πλέον ομιλία του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή όπου ο κύριος Τσίπρας ως νέος Μπολιβάρ σήκωνε την επαναστατική του γροθιά...

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΒΑΡΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

02.jpg

Σχολιάζοντας τη μείωση του αριθμού των δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης αλλά και τη συρρίκνωση της ποσότητας πετρελαίου που επιδοτείται κατά 20%,ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Βαρύς αριστερός χειμώνας προ των πυλών. Αφού βγάζουν την πρώτη κατοικία στο σφυρί, αφού ακινητοποιούν εκατομμύρια αυτοκίνητα σχεδιάζοντας νέο «καπέλο» στον ΕΦΚ και αφού πετσοκόβουν εκ νέου μισθούς και συντάξεις, τώρα κόβουν από τους απελπισμένους Έλληνες και το πετρέλαιο θέρμανσης... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΑΠΟΙOI ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕΤΩΠΟ… ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ»

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015

05.jpg

Σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στην εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων από την υλοποίηση του ΕΣΠΑ 2007-2013, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Φαίνεται πως τελικά η διοίκηση Ψωμιάδη δικαιώνεται σε πολλά.

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων από την υλοποίηση του ΕΣΠΑ 2007-2013 με γεμίζει ηθική ικανοποίηση, καθώς αποδεικνύεται πως το πολυετές έργο που αφήσαμε στις 31/12/2012 αξιοποιήθηκε και επεκτάθηκε από τη νέα διοίκηση... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ»

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

06.jpg

Σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης για την επιβολή νέου φόρου στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Ο παραλογισμός του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης βάζει αυτή τη φορά στο στόχαστρο τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ...

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous