Πρόσφατα Νέα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012

Στους Νομούς Δράμας και Καβάλας συνεχίζεται αύριο Τετάρτη το πρόγραμμα των περιοδειών του Παναγιώτη Ψωμιάδη σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας θα μεταβεί στο Νευροκόπι όπου (στις 10.30 π.μ.) θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά και στη συνέχεια θα μιλήσει σε συγκέντρωση τοπικών κομματικών στελεχών στο Δημαρχείο. Στη συνέχεια (επιβαίν

διαβάστε περισσότερα

"ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΔ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ"

Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2012

  Το μήνυμα ότι η Θράκη, που δυστυχώς τα προηγούμενα 2,5 χρόνια μπήκε στην άγονη γραμμή, θα βρεθεί στην πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης της ΝΔ, τόνισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από την Ξάνθη, κατά τη σημερινή τρίτη μέρα της περιοδείας του στην ακριτική περιοχή. Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας της ΝΔ, μετά τις Σάππες περιόδευσε στη Ροδόπη, καθώς, συνοδευόμενος από τον βο

διαβάστε περισσότερα

Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Σάββατο, 02 Ιουνίου 2012

  Με μεγάλο ενθουσιασμό έγινε δεκτός στον οικισμό παλιννοστούντων στις Σάπες του Νομού Ροδόπης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη. «Μετά από 25 χρόνια έρχεται κάποιος να μιλήσει τη γλώσσα μας» είπαν οι Πόντιοι παλιννοστούντες από την πρώην Σοβιετική Ένωση στον επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ν

διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΔΕΛΤΑ TV ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Σάββατο, 02 Ιουνίου 2012

Πατήστε εδώ για να δείτε και να ακούσετε τις δηλώσεις του Π. Ψωμιάδη στη ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ το βράδυ της Παρασκευής, στη διάρκεια της περιοδείας του στον Έβρο.

διαβάστε περισσότερα

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Σάββατο, 02 Ιουνίου 2012

Πατήστε εδώ για να δείτε βίντεο από την παρουσία του Π. Ψωμιάδη στον Έβρο. "Τη λέξη τραβεστί χρησιμοποίησε ο Επικεφαλής του Εκλογικού Αγώνα Βορείου Ελλάδος της Νέας Δημοκρατίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης για να χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη. Ο κ. Ψωμιάδης με καυστικό λόγο σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα ενώ τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύνα

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous