Πρόσφατα Νέα

O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

08.jpg

 

Στα Γιάννενα θα υποδεχτεί τη νέα χρονιά ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης θα βρίσκεται οικογενειακώς στην πρωτεύουσα της Ηπείρου από σήμερα Τετάρτη 30/12 μέχρι και την Κυριακή 3/1/2016.

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΟΝΟ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ»

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

01.jpg

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Θεωρώ πως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας μόνο ηττημένοι δεν είναι... 

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΜΑΡΙΟΥ

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

02.jpg

 

Με λύπη μου πληροφορήθηκα το το χαμό του Αναστάσιου Καραμάριου, ενός εκλεκτού συναδέλφου που αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις και τίμησε όσο λίγοι την εκλογική του περιφέρεια.

Τα ακριτικά Δωδεκάνησα είχαν το προνόμιο να εκπροσωπούνται από έναν έντιμο και ηθικό πολιτικό του μέτρου, διακριτικό και ευγενή, με απόλυτη συνέπεια στις αρχές και στις αξίες του.

Τα θερμά μου συλληπητήρια στους οικείους του, αιωνία του η μνήμη.    

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΝΙΚΟΥ ΒΟΥΡΓΟΥΤΖΗ

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

08.jpg

 

«Ο δημοσιογραφικός κόσμος της πόλης έγινε φτωχότερος με την απώλεια ενός ανθρώπου που τίμησε όσο λίγοι το λειτούργημα αυτό...

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΚΑΡΟΥ

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

01.jpg

«Η πόλη μας θρηνεί την απώλεια ενός μεγάλου εκκλησιαστικού άντρα, ενός χαρισματικού ανθρώπου  που για δεκαετίες αφιερώθηκε στη διακονία της Ι. Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, προσφέροντας αφειδώς αγάπη και διδάσκοντας με την εργατικότητα, την απλότητα των τρόπων του, την αγνότητα, την τιμιότητα, τη σύνεση, τη σωφροσύνη, το μεγαλείο της ψυχής του...

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous